Ludomani.net

Ludomani testen

Information om ludomani testen hos Center for Ludomani

Vi giver dig her lidt ekstra information om Ludomani testen som du kan tage inde på hjemmesiden tilhørende center for ludomani.

Ludomani testen kan godt være en ret voldsom øjenåbner for dig der har spilleproblemer, og derfor kan det være en god idé at være ordenligt mentalt rustet før man tager testen. Vi giver dig her en kort gennemgang af testens indhold og hvad du kan bruge den til.

Ti spørgsmål om dine spil vaner

Center for Ludomanis ludomani test er en såkaldt multiple choice test der består af ti enkle spørgsmål omhandlende dit forhold til pengespil.

En multiple choice test er en meget udbredt testtype, hvor du som svarperson har flere fastlagte svarmuligheder på hvert enkelt spørgsmål. Testen på Center for Ludomani involverer således ikke manuelle svarindtastninger, men er simpelthen afkrydsninger af ”ja” eller ”nej” i forhold til de stillede spørgsmål.

Ludomani testen er på blot ti spørgsmål, og vil således være meget hurtig for de fleste mennesker at besvare. Testen er helt og aldeles anonym, og det er kun dig selv, der vil se resultatet af dine besvarelser.

Ludomani testen kan give dig et fingerpraj om hvorvidt dine spillevaner er risikofyldte, og kan være en indikation på om du bør opsøge professionel ludomani behandling.

Vær dog opmærksom på at ludomani testen kun er vejledende, og ikke kan stå alene i forhold til at vurdere om du lider af ludomani.

Det handler ludomani testen om

Spørgsmålene i ludomani testen handler om dine spillevaner og dit syn på spil. De ti spørgsmål drejer sig særligt om dit tidsforbrug, i hvor høj grad spillet optager dig, og hvilke sociale og økonomiske konsekvenser dit spil har for dig og dine nærmeste.

Det første spørgsmål i testen er på denne måde, om du bliver fraværende eller uopmærksom når du tænker på spil. Et andet spørgsmål går på, om spiller for at glemme dine bekymringer. Endelig spørges der også, om du har begået kriminalitet for at finansiere dit spil.

Disse spørgsmål stilles ikke for at dømme dig, men kun for at forsøge at afdække, om du har et problem som der bør tages hånd om. Husk at det er helt frivilligt om du vil tage ludomani testen, og at du ikke er forpligtet til at foretage dig yderligere efter at testen er afsluttet.

ludomani test dig selv

Sådan får du mest ud af ludomani testen

Det bedste råd vi kan give dig til at få et brugbart resultat ud af ludomani testen, er at være ærlig og ligefrem. Giv de svar du ved passer, uden at tænke alt for længe over spørgsmålene. Ofte vil det nemlig være din første indskydelse, der giver det mest rigtige billede af din spilleadfærd.

De spørgsmål som stilles i ludomani testen kan virke særdeles ubehagelige, men det er altafgørende, at du er ærlig. Husk at det kun er dig selv der får svaret af testen at se, så hvis du lyver, er det kun dig selv der bliver snydt.

Selvom det kan virke grænseoverskridende og modbydeligt at give de rigtige svar, er det det eneste, der kan hjælpe dig, hvis du har et problematisk forhold til spil. Hvis du ikke selv anerkender dine problemer, er det nemlig særdeles vanskeligt at hjælpe dig. Derfor skal du lægge alle kortene på bordet.

Vi anbefaler, at du kun tager ludomani testen en enkelt gang. Testen virker nemlig bedst, hvis du ikke kender svarene på forhånd. Accepter det resultat du fik første gang du tog ludomani testen som det mest rigtige billede på din spiladfærd.

Og husk igen på, at der blot er tale om en test, og ikke på en endegyldig konklusion i forhold til om du lider af ludomani.

Hvad hvis testen siger at jeg er ludoman?

Hvis ludomani testen på Center for Ludomanis hjemmeside viser, at du er ludoman, vil det med alt sandsynlighed være en øjenåbner for dig. Du vil givetvis få øje på ting i din spiladfærd som du ikke har lagt mærke til før, og pludselig se tingene i et andet lys.

Men hvad så nu? Det første du skal gøre, hvis casino testen viser at du er ludoman, er at acceptere resultatet, og tage konsekvenserne: Stop med dit spil, ellers vil dine problemer bare vokse sig større.

Et andet vigtigt skridt i forhold til at blive af med dit spille problem, er at du er åben og fortæller dine omgivelser om det. Spil, ligesom så meget andet, er ofte en social ting, og derfor er det også en meget vigtig del af en eventuel behandling, at dine venner og familie er opmærksomme på dit problem.

Det er naturligvis også meget vigtigt, at du søger hjælp og behandling. Dette tilbydes af Center for Ludomani, der har behandlingssteder i alle større danske byer, samt en åben telefonlinje, hvor du kan ringe og få vejledning.

Husk, at det ikke viser svaghed at tage imod hjælp. Tværtimod viser det stort mod og styrke!